Hair Hood, un salon dedicat acestui tip de bărbat care se simte „acasă” în spațiul urban. Cei trei bărbieri și frizeri „care au speriat vestul” vin cu o viziune proaspătă și creativă asupra modului în care bărbații ar trebui să-și aranjeze podoaba capilară. În același timp, cei trei talentați se ocupă și de barbă pentru ca fiecare bărbat care se așează pe unul dintre scaunele Hair Hood să poată beneficia de un tratament complet care să-i dea acel look care-l reprezintă și-l avantajează.

Pe lângă „skill-uri”, viziune și abordări personalizate, aceasta frizerie se dorește a fi un spațiu în care bărbatul timișorean să nu vină doar pentru un tuns impecabil ci și pentru o experiență. De aceea, spațiul a fost amenajat pentru ca bărbații care ne calcă pragul să se simtă confortabil, să se relaxeze și să se gândească exclusiv la ei. Din când în când, bărbatul modern are voie să fie puțin egoist și s-și ofere o experiență doar pentru el.

Mai mult, suntem deschiși a experimente stilistice. Dacă ai o viziune specifică legată de look-ul tău, hai să o discutăm. După ce „despicăm firul în patru”, „luăm de la vârfuri” doar acolo unde este esențial, cizelăm viziunea și o punem în practică astfel încât rezultatul final să fie cea mai bună versiune a look-ului pe care și l-ai imaginat.

Prin experiențele pe care încercăm să le oferim, încercăm să fim mai mult decât o nouă frizerie în Timișoara.

Echipa

Cei 6 bărbieri care au speriat vestul.
Mai multe detalii

Va asteptam!

0768487401
Marti-Vineri:
9–21
Sambata:
9-17
Duminica - Luni:
Inchis
Book now online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram