Spiritul frizeriilor vechi a reinviat la Timisoara, in Piata Unirii

Respectul pentru client și pentru meserie sunt cuvintele de ordine în cel mai nou barbershop deschis în centrul Timișoarei, în zona Piața Unirii. Totul într-o atmosferă retro, ce reînvie tradițiile de altădată. Hair Hood reprezintă un nou concept în Timișoara, o frizerie realizată în stilul perioadei 1920-1950. Tunsorile clasice și bărbieritul cu briciul cu prosop cald sunt specialitățile cu care vă vor întâmpina de cum treceți pragul.

Este vorba despre un concept specific barbershop-urilor americane și englezești din acea perioadă, unde tradiția se îmbină cu atenția pentru clienți și confortul acestora. Pasiunea pentru detalii și perfecțiune sunt caracteristicile principale ale echipei, calitatea primează în defavoarea cantității.

Designul Hair Hood este în întregime unul cu specific masculin, old school: regăsim elemente vânătorești, decorații sportive, mașini clasice de colecție, pipe vechi din lemn de bambus și mobilă din lemn masiv. Toate acestea în combinație cu muzica jazz care rulează pe fundal vă vor întoarce în timp. Clienții vor avea parte de o experiență inedită, relaxantă, o rupere de cotidian. Atracția principală la Hair Hood sunt scaunele clasice de frizerie cu o vechime de peste 80 de ani, care în urma unui complex proces de recondiționare au fost readuse la viață.

Inițiatorul conceptului este Beniamin Rafaila, unul din cei mai apreciați hairstylişti din Timișoara. Pasionat fiind de perioada celui de al 2-lea Război Mondial, de eleganță și stilul de viață al bărbaților din acea perioadă și de tot ceea ce înseamnă clasic. A reușit să adune în timp elemente vintage din acea perioadă și cu multă pasiune pentru această meserie, a pus bazele barbershop-ului. Barbershop-ul Hair Hood îl găsiți în Piața Unirii, pe strada Matei Corvin, nr.1. Datorită cererii mari, este bine să faceți o rezervare din timp, la numarul de telefon: 0768487401.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *